Hopp til innhold
Pris fra

4 540 000 kr

Bruksareal

140 - 243 kvm

Soverom

3-5

Romslige uteområder og store lekeplasser

Soldalen er bygget i et et særdeles attraktivt område som byr på mye natur med flotte turområder og stier i både skog, mark og det maritime miljø. Mykje skole og Hakkebakkeskogen barnehage like i nærheten, samt turområder for både trening og rekreasjon. Dessuten har du dagligvare og ikke minst Norheim og Oasen i en kort kjøretur unna. Bukkøy ligger like over sundet, med sine skogkledde og grønne småøyer. Soldalen heter ikke Soldalen for ingenting. Frittliggende og usjenert vil du kunne nyte sola fra morgen til kveld.

De siste årene har Karmøy kommune har gjort store investeringer og virkelig satset på fastlandssiden. Vormedal ungdomsskole har blitt omfattende fornyet og rehabilitert med blant annet helt ny idrettshall med full håndballhall.

Like ved Soldalen er det dessuten hyppige bussavganger til Norheim og Haugesund, og ellers kort vei til Oasen storsenter og T-forbindelsen.

Boligvelger

Eneboliger 135 kvm

Dette feltet består av 12 moderne familieboliger med god standard og gjennomtenkte løsninger. Fastrente fra kun 3,99%. Flytende rente fra 4,6%. Soldalen er allerede blitt et etablert og populært nabolag for familier.

Pris fra: 4 585 000 kr
Soverom: 3
Areal: 135 m²

Eneboliger 148 kvm

Boligene leveres komplett med carport. Bygging er i gang. Boligene på Soldalen blir for øvrig levert med kvaliteter, og egenskaper som på ingen måte står tilbake for den fantastiske beliggenheten!

Pris fra: 5 205 000 kr
Soverom: 4
Areal: 143 m²

Eneboliger 243 kvm

Boligene er myntet på familier med høye krav til, funksjonalitet og utforming. Her blir det høyt under taket i toppetasjen, og ekstra store vindusflater, som gjør at utsikten virkelig kommer til sin rett.

Pris fra: 7 470 000 kr
Soverom: 5
Areal: 205 m²

Fordeler ved å kjøpe ny bolig:

Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med Husbanken. De fleste boligene i dette prosjektet er godkjent for 85 % finansiering til markedets aller beste rentebetingelser.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 25 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.

Lavere driftsutgifter fra dag én: Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Et nytt nabolag tar form

– Da vi fikk Lotte begynte vi å se oss rundt. Vi ville jo etablere oss og finne et godt sted hvor hun kunne vokse opp, forteller Christian Røed.

Kjøpte nøkkelferdig - men fikk det akkurat som de ønsket!

Jessica Elisabeth Hansen og Eirik Finstad Kyvik var på jakt etter drømmeplassen for sin familie. Valget landet på vakre Soldalen på Vormedal. – Vi har ikke angret et sekund.

Godt samarbeid med husbanken

Berge Sag har et godt samarbeid med Husbanken og sørger for at alle boligene er forhåndsgodkjente for lån inntil 85 prosent av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser.

Noe for deg?

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, visninger og en hyggelig boligprat.

Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring