Hopp til innhold

Soldalen / Vormedal – Lekre eneboliger med garasje, store panoramavinduer og fantastisk plassering nær Karmsundet!

 • Pris

  7 470 000 kr - 7 845 000 kr

 • Bruksareal

  205 m2

 • Soverom

  5

Beskrivelse

Boligene er myntet på familier med høye krav til, funksjonalitet og utforming. Her blir det høyt under taket i toppetasjen, og ekstra store vindusflater, som gjør at utsikten virkelig kommer til sin rett. Her vil familien bo solrikt og fritt - tett på naturen og med flott utsikt mot Karmsundet. Og med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.
 
Boligene på BRA 243 kvm og strekker seg over 3 plan. Inneholder to gode bad, to romslige stuer (med opp mot 3,6 meters takhøyde i toppetasjen), åpen kjøkkenløsning, 5 gode soverom, hall med egen garerobeplass, romslig vaskerom med plass til innredning/garderobe, bod, VW og romslig dobbel garasje integrert i husets kjelleretasje. Utgang til store og solrike terrasser både på hovedplan og i toppetasjen. Utvendig leveres boligene med opparbeidet hage og gårdsrom. Her blir det både asfalt, belegningsstein, utvendige granittrapper og plen. Det vil være plass til flere biler i egen innkjørsel. Alt tilrettelagt for en enkel hverdag i en romslig familiebolig.
 
Til Soldalen har vi håndplukket leverandører som gjennomgående sikrer deg kvaliteter fra "øverste hylle". Vi er imidlertid opptatt av at dere skal få være med å forme og sett deres eget særpreg på huset, og har derfor lagt opp til godt med tilvalgs muligheter. 
 
I Soldalen vil barna få en trygg og god oppvekst, og hele familien har god plass i en bolig som krever lite vedlikehold. Alle terrasser og hager er vestvendte med gode sol og lysforhold. Feltet er allerede godt etablert og vil dermed allerede ha mange kjekke naboer. Fellesområder med lekeplasser og sittegrupper er også ferdig opparbeidet.
 
Benytt deg av denne helt unike muligheten, og bli en del av dette fantastiske nyetablerte nabolaget på Vormedal


Boligens innhold:

Boligene går over 3 etasjer og byr på følgende:

1.etasje har entre /hall med avgrenset garderoberom. Vaskerom med god plass til både innredning. Bod, og WC. Mulighet for ekstra bod under trapp som tilvalg. Dobbel garasje.

2.etasje består av romslig åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater og høy takhøyde. Fra stuen har man utgang til solrik terrasse på ca 15 kvm samt hage. Videre finner man bad, samt 2 soverom.

3.etasje: Stue med store panoramavinduer mot karmsundet i vest. Fra stuen er det utgang til luftig balkong med glassrekkverk. Videre finner man 3 gode soverom, samt bad. 


Slik blir ditt nye nabolag på Soldalen

Boligene i Soldalen kommer i flere varianter, både leiligheter, og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Soldalen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til alt

Mykje skole er en av regionens nyeste og flotteste barneskoler. Fra soldalen er skoleveien kort og trygg på under en halv kilometer, og skolen er virkelig rigget og klar for å ta imot nye elever i årene fremover.

"Jungelen", en klatrepark bestående av tau og bildekk, som ligger like bak skolen er ett naturlig samlingspunkt. Men også skogen på oppsiden av skolen blir flittig brukt til koselige familie utflukter. Her er det laget til med benker og lekeområder.

Den flotte skolen er allerede et naturlig samlingspunkt i nabolaget, og flere folk skaper mer aktivitet. Vi ser fram til å få følge med - og se det nye nabolaget vi bygger blomstre i årene som kommer.
Boligfeltet har flere lekeplasser i tillegg er det opparbeidet stort fellesområde i direkte tilknytning til disse eneboligene.

At fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling er hevet over enhver pris. Vi i Berge Sag har de siste årene vært den største aktøren til å virkelig satse i dette området, og vi har utelukkende gode erfaringer. 


Slik blir din nye bolig på Soldalen!

 
Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsparkett: Varmt, vakkert og helt naturlig: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 15 mm hvitpigmentert Boen-parkett i alle boligrom. 

Trappen fra trapperingen kommer med stålspiler og hvitmalte vanger med trinn i hvitpigmentert eik.

Peisovn fra Nordpeis: I stua i 2.etg andre finner du en moderne peisovn med stålpipe av type Duo 5. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Karsten Bjelland / Teqva. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

 •  Endre innredning på kjøkken og bad
 •  Endre på farger og flistyper
 •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
 •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
 •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
 •  Velge farger på innvendige vegger
 •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Lyngtunet. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og miljøvennlig oppvarming.

De inneholder blant annet:
·         Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
·         Alle gulv i tørre rom leveres med 15 mm hvitpigmentert Boen eikeparkett
·         Hvitmalte innerdører
·         Designa-kjøkken med flotte detaljer
·         Baderoms innredninger (100 cm) levert av rørlegger Karsten Bjelland
·         Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
·         Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
·         Fliser (30x60) med sokkelflis på gulv i entre/hall, vaskerom og bod.
·         Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre, gang, vaskerom, bod og begge bad.
·         Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
·         Opplegg for badekar på bad i 1. etasje
·         Trapp trapperingen med hvitmalte vanger, stålspiler og heltre hvitpigmenterte eiketrinn.
·         Røropplegg for sentralstøvsuger
·         Komplett vedovn type Duo 5 med stålpipe
·         Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·         Glassrekkverk på altan i 3 etasje
·         Ferdig opparbeidet gårdsrom / hage med asfalt, plen og belegningsstein.
·         Markterrasse utført med belegningsstein på hagesiden (ca 15 kvm)
·         OZO 200l varmtvannsbereder
·         Utvendig frostfri tappekran
·         Ferdig sparklet og malte innervegger.
·         Listfrie overganger mellom vegg og tak
·         Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.
·         Utvendig frostfri utekran.
·         Stålport i garasjen med fjernstyr portåpner.


Bolig fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 45 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen. 

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. 

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring