Hopp til innhold

Spannatoppen – Felt B – Familieboliger

 • Pris

  4 845 000 kr - 4 945 000 kr

 • Bruksareal

  141 m2

 • Soverom

  3

Alle boligene i dette prosjektet er godkjent for inntil 85% Husbankfinansiering. Dette sikrer våre deg markeds aller beste rentebetingelser! Flytende rente fra kun 2.95%. I tillegg til fantastiske omgivelser, og et trivelig bomiljø får du her en topp moderne bolig! 

Berge Sag stiller alltid høye krav til kvalitet, funksjonalitet og utforming. Her er det satt fokus på gode vindusflater og hage mot sør, men også solen på ettermiddag kan nytes på takterrassen over carport til langt på kveld!
 
Her vil man bo både solrikt og fritt - tett på kulturlandskapet. Dessuten med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.
 
Berge Sag vil være med å skape et trygt og godt bomiljø for store og små, unge og gamle.
Vi asfalterer veiene og ruller ut grønne gressplener. Innkjørsel vil også bli ferdig asfaltert. Evt beplantning av egen hage overlater vi til dere som flytter inn. Med eksklusiv bruksrett til egen innkjørsel og hage står man fritt til å disponere bruken akkurat som man ønsker det selv. Ellers er det store, hyggelige fellesområder og lekeplasser like ved. Her vil man kunne flytte inn til "duk og dekket bord", i en energieffektiv bolig med gjennomgående gode kvaliteter".
 
Parkering i egen carport er naturligvis rettelagt for El-bil lading. Det er også gjort plass for gjesteparkering på sameiets tomt. Her er med andre ord alt tilrettelagt for at man kunne bo både fint og godt, sentralt nær byen men allikevel landlig og tett på det vakre kulturlandskapet Spannatoppen er så godt kjent for!


Boligens innhold

Boligene går over to etasjer og byr på følgende:

1.etasje har entre, Vaskerom med smart bi inngang og bod som kan benyttes til både innredning og garderobe Det er dessuten bod under trapp, flott flislagt bad og stue med åpen kjøkkenløsning med utgang til terrasse og hage.

2.etasje består av tv-stue med utgang til takterrasse over carport, stort dobbelt soverom, 2 romslige enkle soverom og rommelig bad m/dusj, vegghengt toalett med mulighet for badekar.

Utvendig er boligen utstyrt med carport, samt utvendig bod. 


Slik blir ditt nye nabolag på Spannatoppen

Boligene på Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 

Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.

Spannnatoppen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt!

Populære Norheim barnehage ligger kun ca. 300 meter fra boligen og Norheim barneskole (1-7 kl.) ligger like nedenfor ved Idrettsanlegget. Ungdomsskolen er gjennom skogen til Vormedal.
Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. SK Nord har meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud.

Spannatoppen er også et flott utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, eksempelvis med barnevogn innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahuk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene.

Boligen ligger strategisk til med tanke på den nye t-forbindelsen. Kun 5 minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.

I enda kortere avstand til Kiwi med langåpent, samtidig som både bensinstasjon og andre tilbud som bl.a. Burger King, treningssenter, Rush Trampolinepark for å nevnte noe.


Slik blir din nye bolig på Spannatoppen!

Nøkkelferdig! 

Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsgulv: Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med som en stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees

Peisovn fra Nordpeis: I stua i 1.etg finner du en moderne peisovn med stålpipe. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Med effektiv vedovn fra Nordpeis er man både sikret innekos, og alternativ oppvarming på den kaldeste årstiden. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for internett og tv.

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Teqva Haugesund. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad i 1.etasje leveres fullfliset bad. På bad i 2.etasje lederes fliser på gulv, samt på vegger i dusj. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

 •  Endre innredning på kjøkken og bad
 •  Endre på farger og flistyper
 •  Endre trapp hos vår leverandør
 •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
 •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
 •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
 •  Velge farger på innvendige vegger
 •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter.


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Spannatoppen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med opparbeidet uteområde.
 

De inneholder blant annet:

 • Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
 • Alle gulv i tørre rom leveres som standard av typen: Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees
 • Hvitmalte innerdører
 • Designa-kjøkken med flotte detaljer
 • Baderoms innredninger levert av rørlegger Teqva Haugesund
 • Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg 
 • Fliser (30x60) på gulv i entre, samt på vaskerom/bod, og bad i 2.etg
 • Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre, samt vaskerom/bod, og bad.
 • Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Opparbeidet hage med plen.
 •  Markterrasse på hagesiden for 1.etg på (ca 15 kvm)
 •  OZO 200l varmtvannsbereder
 •  Romslig terrasse over carport.
 •  Ferdig sparklet og malte innervegger.
 •  Listfrie overganger mellom vegg og tak
 •  Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.
 •  Egen carport tilrettelagt for elbillader. Komplett lader kan leveres som tilvalg.
 • Alle rekkehus får eksklusiv bruksrett til egen innkjørsel og naturlig avgrenset del av hagen

Sameiet

Her vil alle 12 rekkehus inngå som en del av et sameie. I budsjettet er det tatt høyde for forretningsfører, drift av lys og grunnpakke (tv og internett) fra Altibox.

Boligene er selveier. Hver enkelt sameier vil ha ansvar for forsikring og vedlikehold av egen bolig.

Eiendommen skal seksjoneres og nye bnr kan/vil bli fastsatt i denne forbindelse. Seksjons nr fastsettes i forbindelse med seksjonering.

Tomten seksjoneres slik at hver bolig får eksklusiv bruksrett til egen hage og innkjørsel

Utomhus arealene tilhørende den enkelte bolig og byggetrinn, ferdigstilles i god tid før ferdigstillelse av bygget

Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av utearealer vil bli. Privat uteoppholdsareal er planlagt med eklusiv bruksrett. Det betyr i praksis at man hver enkelt bolig, disponerer sin egen del av hage og innkjørsel. Man vi da også ha fullt ansvar for vedlikehold av dette.

Øvrige utomhus arealer på utbyggingseiendommen, herunder felles adkomstveier, lys, VA-grøfter og annet uteområde som ikke vil omfatte av det enkelte sameie, er planlagt å inngå i et Felles realsameie som etableres for de 32 boligene som deler på adkomsten.

Visninger

Onsdag 19. juni
16:00 - 17:00

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring