Hopp til innhold
Pris fra:

2 875 000

Soverom

1 - 4

Areal

69kvm - 140kvm

Slik blir ditt nye nabolag på Spannatoppen

Boligene på Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser – og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.

Her vil du bo!

Spannatoppen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt!

Populære Norheim barnehage ligger kun ca. 300 meter fra boligen og Norheim barneskole (1-7 kl.) ligger like nedenfor ved Idrettsanlegget.
Ungdomsskolen er gjennom skogen til Vormedal.
Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. SK Nord har meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek på Basement.

Spannatoppen er også et flott utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Boligene ligger like ved lekeplass/balløkka. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, eksempelvis med barnevogn innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahuk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene.

Boligen ligger strategisk til med tanke på den nye t-forbindelsen. Kun 5 minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.

I enda kortere avstand til Kiwi med langåpent, samtidig som både bensinstasjon og andre tilbud som bl.a. Burger King

Boligvelger

Felt A

Flotte luftige leiligheter med panoramavinduer og gode solforhold!

Pris fra: 4 910 000 kr
Soverom: 3
Areal: 109 - 119 m²

Felt B

Innholdsrike og moderne rekkehus med hage og carport

Pris fra: 4 845 000 kr
Soverom: 3
Areal: 141 m²

Felt C

Feltet består av 12 lekre leiligheter med god standard og gjennomtenkte løsninger!

Pris fra: 2 875 000 kr
Soverom: 1 - 3
Areal: 69 - 87 m²

Kvaliteter

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Spannatoppen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra “øverste hylle”. Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.

Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og miljøvennlig oppvarming.

Bolig fra Berge Sag

Berge Sag har eksistert siden 1888 – i over 135 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Spannatoppen er dessuten boligene nye – Helt nye! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene – og lager deres historie.

Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:

Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.

Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt.

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Kontakt oss

Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring