Hopp til innhold

Spannatoppen – Felt A – Leiligheter

 • Pris

  4 910 000 kr - 5 170 000 kr

 • Bruksareal

  108 - 119 m2

 • Soverom

  3

Beskrivelse

Prosjektet består av 8 store flotte selveier leiligheter. Alle leilighetene er godkjent for 85% husbankfinansiering. Garantert lav bokostnader med markeds aller beste rentebetingelser! I tillegg til fantastiske omgivelser, og et trivelig bomiljø får du her en topp moderne bolig!

Store luftige leiligheter hvor alle får enten hage og stor terrasse, eller store altaner med utsikt mot byen.

Leilighetene oppføres med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og utforming. Her blir det luftig, med store vindusflater, og skjermede terrasser som gjør at utsikten virkelig kan nytes når solen går ned i
vest. Man vil kunne bo både solrikt og fritt - tett på kulturlandskapet. Dessuten med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger
i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.

Spannatoppen må betrakters som et særdeles attraktivt prosjekt. Her er det meste tilrettelagt for en enkelt og bekymringsfri tilværelse. Det er heis/løfteplattform i bygget, alle får egen carport, komplett opparbeidede uteområder og alt på en flate.
Enklere blir det ikke!


Leilighetene innholder:

De forskjellige leilighetene, kommer i forskjellige størrelser og med forskjellige løsninger. Leilighetsbygget leveres med løfteplattform / heis for enkel adkomst til leilighetene i 2.etg.

De 4 leilighetene i 1.etasje vil få eksklusiv bruksdel til egen del av hagen samt egen terrasseplatting. Leilighetene i 2 vil få romslige
altaner, og de fleste med fantastisk fin utsikt over byen og havet i vest. Leilighetene i 2.etg vil få særlig store vindusflater, og ekstra takhøyde i hele stue/kjøkken på opp mot 4.2 meter. Dette vil gi en en helt unik god romfølelse!


Uteområder og område:

Utvendig uteområder blir opparbeidet ihht situasjonsplan med grøntområder, plen, asfalt og belegningsstein. Alle leilighetene leveres dessuten med egen utvendig bod og egen carport.
Carport er naturligvis rettelagt for El-bil lading.
Det er ellers gjort plass for gjesteparkering og rekreasjonsområder som bocciabane og sittegruppe for sameiet på felles tomt. Her er med andre ord alt tilrettelagt for at man kunne bo både fint og godt, sentralt nær byen - men allikevel landlig, tett på kultlandskapet.

Nabolaget:

Boligene på Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.

Spannnatoppen må betraktes som et særdeles attraktivt prosjekt. Her bor du midt i smørøyet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt!

Spannatoppen er også et flott utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahuk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene. Leilighetene ligger strategisk til med tanke på den nye t-forbindelsen. Kun 5 minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.
I enda kortere avstand til Kiwi med langåpent, samtidig som både bensinstasjon og andre tilbud som bl.a. Burger King og treningssenter.


Slik blir din nye leilighet på Spannatoppen!

Nøkkelferdig! 

Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsgulv: Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med som en stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees. Dersom man heller ønsker parkett - så kan vi levere 3 stavs parkett fra Boen eller Karsh uten tillegg i prisen.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig malt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon som faktureres via sameiet.

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Teqva Haugesund. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv. i første etasje. . Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

 •  Endre innredning på kjøkken og bad
 •  Endre på farger og flistyper
 •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
 •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
 •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
 •  Velge farger på innvendige vegger
 •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter

Kvaliteter:
Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Spannatoppen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med opparbeidet uteområde.
 

De inneholder blant annet:
·         Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
·         Alle gulv i tørre rom leveres som standard av typen: Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees
·         Hvitmalte innerdører
·         Designa-kjøkken med flotte detaljer
·         Baderoms innredninger levert av rørlegger Teqva Haugesund
·         Fliser på gulv og vegger på bad 
·         Fliser (30x60) på gulv i deler av entre/gang, samt på vaskerom/bod og gjeste WC.
·         Termostatstyrte varmekabler på gulv i deler av entre, samt vaskerom/bod, og bad/WC
·         Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
·         Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·         Glassrekkverk på balkonger i 2.etg som vist på tegning
·         Ferdig opparbeidet gårdsrom / hage med asfalt, plen og belegningsstein ihht utenomhus plan.
·         Markterrasse på hagesiden for leilighetene i 1.etg på (ca 15 kvm)
·         OZO 200l varmtvannsbereder
·         Ferdig sparklet og malte innervegger.
·         Listfrie overganger mellom vegg og tak
·         Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.
·         Egen carport tilrettelagt for elbillader. Komplett lader kan leveres som tilvalg.
·         Leilighetene i første etasje får eksklusiv bruksrett til egen avgrenset del av hagen
Leilighetene i 2 etasje får store balkonger. De fleste med en fin utsikt over byen. 


Sameiet:

Prosjektet består av 8 selveier leiligheter, og blir organisert som et sameie. I felleskostnadene er det budsjettert for kostnader til forretningsfører, styrehonerer, samt drift og vedlikehold av utvendig belysning, heis/løfteplattform, alarm, utvendig forsikring samt grunnpakke TV og internett levert av Haugaland Kraft / Altibox.

Hver enkelt seksjonseier blir fakturert for medgått bruk til Elbillader via felleskostnadene. Man betaler dermed kun sitt eget for eget forbruk. Komplett elbillader kan levers som tilvalg.

Det anbefales at bygget blir malt innen 1-2 år etter overtagelsen. Kostnaden for maling av bygget må tas av sameiet og vil bli fordelt ihht sameiebrøk når dette er etablert.


Bolig fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.

Gunstig finansiering: Husbank!
Prosjektet er godkjent for Husbankfinansiering. Vi kan dermed tilby inntil 85% finansiering. Husbanken har har markedet beste rentebetingelser. Flytende rente er pr 01.01.2024 kun 4,2 %

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 20 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen. 

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. 

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring