Hopp til innhold

Spannatoppen – Felt C – Leiligheter

 • Pris

  2 875 000 kr - 3 625 000 kr

 • Bruksareal

  69 - 87 m2

 • Soverom

  1 - 3

Beskrivelse:

Feltet består av 12 lekre leiligheter med god standard og gjennomtenkte løsninger! Uansett hvilken bolig du velger, så vil alle ligge solrikt til, med flotte plassering mot sør eller vest. Sameiet vil få en romslig felles tomt, tilrettelagt med parkering, ekstra gjesteparkering og felles avfallhåndtering. Alle boligene vil få tildelt fast parkeringsplass, tilrettelagt for elbillading. Komplett elbillader kan leveres av elektriker som tilvalg.
Bygget vil få et moderne og stilig utrykk med gode vindusflater. Alle leilighetene vil få egen markterrasse eller altan. Boligene leverer med komplett uteområder, med god ferdigstillelsesgrad. Ett prosjekt med gjennomgående goder kvaliteter, samt et spennende og moderne ytre. Effektiv og god planløsning sammen med lune, solrike uteområder i et nyetablert og populært nabolag. Her vil man kunne flytte "rett inn"!
Leilighetene vil passe godt for alle som ønsker seg en ny, lettstelt bolig på ett plan. En ny bolig vil by på svært energieffektive løsninger og lave vedlikeholdskostnader i mange år fremover.
Alle leilighetene i 1.etasje vil få eksklusiv bruksdel til egen del av hagen samt egen terrasseplatting. Leilighetene i 2 vil få romslige balkonger
 
Utvendig uteområder blir opparbeidet ihht situasjonsplan med grøntområder, plen, asfalt og belegningsstein. Det er ellers gjort plass for noen gjesteparkering og rekreasjonsområder som er felles for nabolaget på Spannatoppen. Her er med andre ord alt tilrettelagt for at man kunne bo både fint og godt, nær byen men allikevel landlig. 


Slik blir ditt nye nabolag på Spannatoppen:

Boligene på Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Spannnatoppen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt!

Populære Norheim barnehage ligger kun ca. 300 meter fra boligen og Norheim barneskole (1-7 kl.) ligger like nedenfor ved Idrettsanlegget.
Ungdomsskolen er gjennom skogen til Vormedal.
Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. SK Nord har meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og fritidsklubben på Basement.

Spannatoppen er også et flott utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, eksempelvis med barnevogn innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahuk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene.

Boligen ligger strategisk til med tanke på den nye t-forbindelsen. Kun 5 minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.

I enda kortere avstand til Kiwi med langåpent, samtidig som både bensinstasjon og andre tilbud som bl.a. Burger King


Slik blir din nye leilighet på Spannatoppen!

Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsgulv: Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med hvitpigmentert Boen Eik Concerto parkett gulv som standard

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Teqva Haugesund. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv. På bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

 •  Endre innredning på kjøkken og bad
 •  Endre på farger og flistyper
 •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
 •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
 •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
 •  Velge farger på innvendige vegger
 •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Spannatoppen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg solide og gode kvaliteter. Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med opparbeidet uteområde.
 

Leveransen inneholder blant annet:
·        Impregnert kledning som er grunnet/malt 1 strøk
·         Hvitpigmenter 3 stavs parkett av typen Boen Eik Conserto
·        Hvitmalte innerdører
·        Designa-kjøkken med flotte detaljer
·        Baderoms innredninger levert av rørlegger TEQVA
·        Fliser på gulv og vegger på bad
·        Leiligheter 1.etg: Fliser (30x60) på gulv entre/gang, bod, Bad og evt WC
·        Leiligheter 2. etg: Fliselamiminat på gulv entre/gang. Det leveres ellers 30x60cm fliser i bod, Bad og evt WC
·        Leiligheter 1. etg: Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang, bod, bad og evt WC.
·        Leiligheter 2.etg: Termostatstyrte varmekabler på gulv i bod, bad og evt WC.
·        Vegghengt toalett samt dusjvegger i herdet glass
·        Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·        200l varmtvannsbereder
·        Utvendig frostfri tappekran
·        Ferdig sparklet og malte innervegger
·        Listfrie overganger mellom vegg og tak
·        Ferdig malt hvitt listverk fra fabrikk
·        Ferdig opparbeide tomt med asfaltert parkering, og pent beplantet felles hage og uteområder.
·        Markterrasse med belegningsstein for leilighetene i 1.etg
·        Altan med utgang fra stue/kjøkken for leilighetene i 2.etg.


Bolig fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på markedet i over 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er her i morgen.
På Spannatoppen er dessuten boligene nye – helt nye! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
 
 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
·        Bolig til fastpris:
Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
 
-         Markedet beste rente! Vi har sikret prosjektet finansiering i husbanken. For deg som kunde, betyr dette markedets alle laveste rente. Alle kan søke om lån i husbanken!

·        Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 25 000,- Det gir en stor samlet besparelse ift om boligen boligen var brukt.

·        Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjonsrett på feil eller mangler på boligen. 

·        Lavere driftsutgifter fra dag én: Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.
 
·        Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 
·        
Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

[email protected] 93043857

Nils Terje Solberg

Boligselger

[email protected] 98229321

Enheter i prosjektet


Meld interesse

  Bestill vår boligkatalog

  Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

   Har du allerede tomt?

   Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

   Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

   Samtykkeerklæring