Hopp til innhold

Huset i Eidfjord – drømmen om et liv ved fjorden

Tenk deg å våkne til lyden av bølgene som slår mot land, med den friske fjelluften som fyller lungene dine og en panoramautsikt over Hardangerfjordens glitrende vann som strekker seg så langt øyet kan se.

Dette er ikke bare en fantasi, men en realitet for de heldige eierne av denne eneboligen vi nettopp overleverte, i sjøkanten innerst i Eidfjord, levert av oss i Berge Hus.

 

 

Huset er tegnet med utgangspunkt i husmodell Fredrikstad fra vår Blink Hus katalog. Særlig 2. etasje og uttrykket er hentet ut fra denne modellen.

En av våre arkitekter tilpasset tegningen på huset i samråd med kunden og selger, slik at det ble akkurat slik kunden ønsket.

Vi lager også en 3D skisse av huset, plassert på tomta, slik at kundene kan se bedre for seg hvordan sluttproduktet vil bli og se ut på tomten deres.

 

Kunden ønsket et hus som skulle fange den flotte utsikten deres, ha et minimalt vedlikehold, samtidig som det er litt dempet og passet godt inn på tomta og omgivelsene.

Derav falt fargevalget på grå ytterkledning, nærmere bestemt NORD-kledning fra Bergene Holm.

Et fristed av ro og skjønnhet

Huset i Eidfjord, omgitt av majestetiske fjell og krystallklart vann, er et sted som tar pusten fra en. Her, langt fra hverdagens stress og mas, kan du finne en oase av ro og skjønnhet.

Berge Hus har tegnet og overlevert denne flotte eneboligen, som helt nede i sjøkanten er nøye designet for å integreres sømløst i det idylliske landskapet, og tilbyr beboerne en unik mulighet til å leve i harmoni med naturen.

Store vinduer slipper inn rikelig med naturlig lys og gir en uforstyrret utsikt over de fantastiske omgivelsene. Åpen kjøkken/stue og smarte løsninger skaper et romslig og komfortabelt interiør, perfekt for både samvær og avslapning.

 

Lokal kvalitet

Berge Hus er kjent for sin høye kvalitet og sitt fokus på detaljer. Hver enebolig er bygget med materialer av ypperste kvalitet og med håndverk av erfarne håndverkere. Dette sikrer ikke bare et vakkert og varig hjem, men også et hjem som er energieffektivt og komfortabelt å bo i.

Å eie en enebolig fra Berge Hus i er mer enn bare å investere i et vakkert hjem. Det er en investering i trygghet og kvalitet, i et hus du med stolthet kan kalle ditt eget.

Kontakt Berge Hus i dag for å lære mer om hvordan du kan realisere drømmen om ditt eget hjem.

Hus selger Ellef Kvalvågnes
Hus selger Ellef Kvalvågnes

 

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring