Hopp til innhold

Knut Tindeland tiltrer som Prosjektutvikler i Berge Hus – Berge Sag

Berge Hus har ansatt Knut Tindeland som vår nye Prosjektutvikler. Tindeland kommer fra stillingen som Daglig Leder i byggefirmaet Dommersnes og Larsen AS, et firma hvor Berge Sag har en 50% eierandel.

Med over 22 års erfaring innen byggebransjen, med hovedvekt på prosjektutvikling av boliger, bringer Tindeland en rik bakgrunn og ekspertise til sin nye rolle hos Berge Hus.

– Jeg gleder meg til denne muligheten. Jeg ser frem til å bli en del av Berge Hus – Berge Sags team og bidra til å utvikle spennende boligprosjekter, sier Knut Tindeland.

Tindeland bringer med seg verdifull erfaring fra sin tid hos Block Wathne og Dommersnes og Larsen, og ser på denne nye rollen som en naturlig fortsettelse av sitt arbeid med boligutvikling.

– Mitt ønske og mål er å være med på å skape boligprosjekter som ikke bare er en del av landskapet, men som også tilfører lokalsamfunnene de befinner seg i noe. Jeg ønsker å bidra til å bygge boliger som ikke bare er et sted å bo, men som også er et hjem hvor folk kan trives og skape gode minner, beskriver Tindeland.

Knut Tindeland sin tilknytning til Berge Hus markerer også at vi ønsker å bygge på kompetansen på huset med flinke folk, og vi ser frem til å dra nytte av hans ekspertise og erfaring på boligutvikling.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Rune Selle Pedersen, Avdelingsleder Berge Hus – Prosjekt.

Tlf: 98 22 93 28

[email protected]

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring