Hopp til innhold

Finn din nye drømmebolig!

Finn din nye drømmebolig!

Frister det med en helt ny bolig? Lei av å vente? Drøm deg bort med fire spennende prosjekter som allerede er under bygging.

Varierte boligprosjekter med markedets laveste rente:

I langt over 100 år har Berge Sag ledet haugalendinger til boligdrømmen. Bedriftseventyret startet som en familiebedrift i Ølensvåg så langt tilbake som i 1881. I dag er Berge sag Haugalandets ledende bolig- og hytteleverandør.

– Vi kan Haugalandet, slår salgssjef Stian Tønnesen fast og legger til:

– Kjøper du en bolig av Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. Vi skal være det trygge valget for både de som kjøper sin første bolig, barnefamilier og de eldre som ønsker en mer lettstelt bolig.

Berge Sag har alltid flere spennende prosjekter på gang og Tønnesen trekker frem fire av disse, nemlig Soldalen, Spannatoppen, Høiegården og Mølleparken

– Boligene i disse prosjektene har til felles at de er godkjent for inntil 85 prosent husbankfinansiering, sier han.

Husbankfinanisering sikrer boligkjøperne markedets aller laveste rente, som per mai 2024 er på 3,95 prosent. (Forutsetter 5 år binding). Flytende rente er pr mai 2024 på 4,55%.

Les mer om husbankfinansiering

Fordel med rask innflytning

– Jeg opplever at mange av de som er på boligjakt har forstått at det ikke er noe poeng i å vente. Snarere tvert imot. Prisene har utvilsomt økt de siste par årene, men folk flest forstår at det kommer ikke til å snu, sier Tønnesen.

Han forteller at kombinasjonen med attraktive boligprosjekter, på ulike steder i regionen – og det faktumet at Berge Sag jobber hardt for å holde prisene på et fornuftig nivå, har bidratt til godt salg i 2023.

Nå er salgssjefen i Berge Sag spent på fortsettelsen i 2024, og hvor mange av boligprosjektene som vil bli ferdigstilt.

Til tross for usikre tider i boligbransjen har selskapet våget å sette i gang med nye prosjekter. Dette gir kundene større fleksibilitet, ifølge Tønnesen – og naturligvis kortere tid til innflytting.

– Mange velger, eller får råd av banken om å selge før de kjøper. Da er det jo fint med rask innflytning, slik at man ikke risikerer ikke måtte vente to år før prosjektet er ferdigstilt, påpeker han.

Soldalen – nært i hverdagen

Ett av firmaets spennende boligprosjekter ligger i Vormedal, et satsingsområdene for Karmøy kommune i årene som kommer. Her har det gjennom den siste tiden blitt investert vesentlig i både boligområder, barnehage og skole – med Mykje skole som det ferskeste eksempelet.

Soldalen ligger like sør-vest for oppkjøringen til skolen. Videre står nå Vormedal ungdomsskole for tur. Denne skal få seg et formidabelt ansiktsløft. Her er det også planer om en ny storhall.

Utbyggingen av Soldalen er allerede i gang og boligene vil være innflytningsklare fra januar til mars 2024.

Det ferske byggefeltet ligger kun rundt 140 meter fra sjøkanten, men likevel nært både skole, barnehage, svømmehall, butikk og et flott og variert turterreng.

T-forbindelsen gir i tillegg nærhet til det meste.

Les mer om Soldalen her

Bilder fra Soldalen

Er Spannatoppen ditt nye nabolag?

Familievennlig midt i smørøyet på Haugalandet – på Spannatoppen på Karmøy bor du landlig, men med kort vei til alt. Populære Norheim barnehage ligger kun ca. 300 meter fra boligfeltet og Norheim barneskole ligger like nedenfor ved idrettsanlegget. Ungdomsskolen er gjennom skogen til Vormedal.

Idrettsanleggene på Norheim er ypperlige for barn i alle aldre og SK Nord har flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med et variert tilbud.

Boligene på Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser.

– Noen kunder får flytte inn allerede i mars og fram til og med sommeren. Mens de som kjøper nå, vil kunne forvente å flytte inn fra og med høst/vinter 2024. Unntaket er Felt C som akkurat er påbegynt. Her er innflytting satt vil vår/sommer 2025, forteller Tønnesen.

Se boligene på Spannatoppen her

Mange muligheter

Spannatoppen er også et godt utgangspunkt for både korte og lengre turer. Boligene ligger like ved lekeplass og balløkke. Søndagsturen kan gå til Tronefjell eller Spannavarden. Med barnevogn er det fint å gå innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen.

Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen gapahuk med benker hvor man kan ta en pause og mate endene.

VARIASJON: På Spannatoppen er det en bolig for en hver smak, som disse innholdsrike leilighetene, hvor flere får en flott utsikt utsikt over byen.

Innholdsrike rekkehus

De første kjøperne på Spannatoppen får flytte inn allerede i løpet av mars fram til og med sommeren.

Boligene ligger fint til med tanke på den nye T-forbindelsen, kun fem minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.

Det er enda kortere avstand til Kiwi med langåpent, bensinstasjon og andre tilbud.

På Spannatoppen bor du landling, med kort veg til alt du trenger i hverdagen.

Se boligene på spannatoppen

Bilder fra Spannatoppen

Velkommen til Høiegården

I Skåredalen er det i ferd med å vokse frem et nytt nabolag med flotte fellesområder.

Byggingen av Høiegården er allerede i gang og boligene er innflytningsklare sommeren 2024.

Til sammen skal det bygges 50 nye boliger, tett på natur, turløyper og rekreasjonsområder. Likevel ligger boligene nær bussforbindelse, skole, barnehage og det meste regionen har å by på innen handel og kultur.

Det spesielle med dette feltet er det store tunet som gir luft mellom boligene. Her vil alt bli ferdig opparbeidet med gangstier, belysning og lekeapparater, benker og sosiale soner til felles glede for alle som bor i nabolaget.

– For tiden jobber vi med å ferdigstille seks eneboliger i rekke. Her er alle solgt nå, men vi er også godt i gang med grunnarbeider på 16 nye boliger. Disse utgjør siste byggetrinn, forteller Tønnesen.

Han beskriver boligene som romslige, med størrelser fra 147 – 162 kvm. Alle leveres med carport, og egen hage. Her får du boliger med fleksibel planløsning og mulighet for 3-5 soverom.

Se boligene på Høiegården her

For store og små familier

Boligene på Høiegården er moderne å se på, har innholdsrik planløsning og god standard. Dette er boliger som vil fungere like godt for småbarnsfamilier som for de mer etablerte som gjerne ønsker en mindre, men god og effektiv familiebolig.

En kort spasertur unna ligger byens mest populære turområder rundt Steinsfjellet og Djupadalen.

Boligene ligger også nært Skåredalen skole- idrett- og kultursenter, barnehager og dagligvarebutikker. Det er gangavstand til Raglamyr Handelsområde med butikker og treningssenter. På Høiegården skal det bygges 50 nye boliger.

Bilder fra Høiegården

Eneboliger og leiligheter på Moksheim

Boligene på Mølleparken kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser – og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her bor mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.

Mølleparken må betraktes som et særdeles attraktivt prosjekt. Strategisk plassert, kun et par kilometer unna ett av regionenes største handelssentrum på Norheim/Oasen.

Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet – landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til det meste.

Boligrosjektet vil få en meget fin beliggenhet som en naturlig forlengelse av et eksisterende nyetablert boligområde på Moksheim.

Finn din leilighet i Mølleparken

Nye Mølleparken

Byggingen av flere leiligheter og eneboliger har nettopp startet, men i fremtiden blir dette et eldorado for folk i alle livsfaser.

– Området fremstår som et eldorado for folk i alle livsfaser. Her er det både barnevennlig, og urbant på samme tid, med nærheten til naturen, kystlandskapet langs Karmsundet og det vakre kulturlandskapet med grønne lunger og et stort nettverk av turstier som Moksheim er viden kjent for, forteller Tønnesen.

Han mener boligområdet passer for alle, og Berge Sag har derfor satset på både leiligheter og store familieboliger med carport.

– Vi skal ha noe som passer til alle!

Finn din familiebolig i Mølleparken

Selv om grunnarbeidet er i full gang, har prosjektet nylig blitt lagt ut salg. Tønnesen kan melde om at det allerede har kommer inn to boligreservasjoner i Mølleparken.

Prosjektet har en fantastisk beliggenhet rett ved flotte sykkel- og gangstier, som gir både trygg skolevei og mulighet for å sykle helt inn til Haugesund.

Boligfeltet har allerede flere lekeplasser og grønne lunger, og i umiddelbar nærhet finner man også dagligvarehandel.

– Kort og godt et område som ligger fantastisk fint plassert, i nærheten av alt vår flotte region har å tilby, sier Tønnesen.

Bilder fra Mølleparken

Husbanken

Berge Sag har et godt samarbeid med Husbanken og sørger for at alle boligene er forhåndsgodkjente for lån inntil 85 prosent av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser. Rente fra kun 3,8 prosent per mars 2024.

Fordeler med ny bolig

 • Bolig til fastpris:Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
 • Gunstig finansiering: Berge Sag sine prosjekter på Soldalen, Spannatoppen Høiegården og Mølleparken er godkjent for husbankfinansiering, med markeds aller laveste rente. Flytende rente per mars på kun 3,8 prosent.
 • Dokumentavgift kun på tomteverdien:På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 25 000,-
 • Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.
 • Lavere driftsutgifter fra dag én:Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.
 • Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering:Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.
 • Økt trygghet:Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.

 

 

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

  Har du allerede tomt?

  Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

  Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

  Samtykkeerklæring